Over ons

Samen gaan we op zoek naar je volgende stap. Door nieuwe inzichten en overtuigingen maak je straks andere keuzes. Je kijkt bewuster en scherper naar je eigen voorwaarden. Jezelf herijken om weer vrij en met plezier volgens eigen plan koers te zetten.

Statue VDC

1 – SAMEN IN GESPREK

We ontmoeten elkaar, nadat je het intakeformulier hebt ingevuld. Dan hebben we een eerste kennismakingsgesprek. Als we allebei vinden dat ik je verder kan helpen, starten we. Dat kan bij mij of op locatie. Wel het liefst live.

2 – WEKELIJKSE FEEDBACK

Je logt wekelijks wat er met je gebeurt op je werk of thuis. Dat is o.a. de input voor onze gesprekken. Zo formuleer je vragen, inzichten, reflecteer je en krijgen we ritme in je reis. Van mij krijg je feedback en opdrachten en ik houd je scherp.

3 – TUSSENDOOR

Tussen de sessies door ben ik ook bereikbaar voor je. Wanneer je tegen acute zaken aanloopt of even knel zit, hebben we contact of lassen we extra tijd in.

4 – JOUW INVESTERING

Wat uiteindelijk jouw investering wordt in tijd en geld hangt af van onze samenwerkingsvorm. We gaan in ieder geval een half jaar aan de slag. Hoe vaak we elkaar gaan zien blijkt na onze eerste kennismaking. Op basis daarvan maak ik het plan.

Wat is er voor nodig?

Je bent bereid om aandacht, energie en tijd te investeren in jezelf. Om tot verandering, groei en inzicht te komen zal je aan de bak moeten. En dat is niet altijd even makkelijk en comfortabel. Het zal best eens schuren; twijfels en weerstand horen er nu eenmaal bij. Je bent nieuwsgierig en voor kritische vragen niet bang. Je neemt je verantwoordelijkheid en dit traject serieus en je begrijpt goed dat persoonlijke veranderingen niet van de één op de andere dag gefikst zijn. Er is geen standaard stappenplan. Iedereen is anders. Ik ga er vol in als jij dat ook doet. “Als je snel wil, ga dan alleen. Als je ver wil, ga dan samen.”

DALL-E 2 - man on chair talking by Rembrandt